DSC_0691_20procent

Denise van Beek

Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest in de verhuur en bemiddeling van woningen was het tijd voor de volgende stap. Daarom ben ik in 2016 mijn eigen bedrijf begonnen; DVB Vastgoed. Nu kan ik net dat stapje extra zetten en verhuurders en huurders dichter bij elkaar brengen. Door werk uit handen te nemen bij de verhuurder (middels beheer van de woningen) probeer ik een positieve relatie op te bouwen met de huurders. Middels persoonlijk, informeel en positief contact wil ik de huurders te ondersteunen bij al hun woonvragen.

Ik ben geboren en getogen in Breda en woon inmiddels in Teteringen samen met mijn partner en 5 kinderen. De stad Breda ken ik op mijn duimpje en ook Oosterhout leer ik steeds beter kennen. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn gezin.

FotoMargot

Margot van Oers

In mei 2012 ben voor het eerst in aanraking gekomen met het verhuren van woningen. Helaas stopte dit bedrijf met verschillende werkgebieden en ben ik op dat moment aan de slag gegaan in de online marketing wereld. Toch is de verhuur altijd blijven kriebelen en toen ik de kans kreeg om bij Denise aan de slag te gaan heb ik terug de overstap gemaakt om huurders en woningen weer te gaan bemiddelen.

Ik ben geboren in Breda en woon nu met mijn vriend en zoontje in Prinsenbeek. In mijn vrije tijd ga ik graag wat leuks doen met mijn mannen, spreek ik af met vriendinnen of kijk ik graag een serie.

Aangezien wij veel onderweg zijn is het niet altijd mogelijk om jullie telefonisch te woord te staan. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een bezichtiging of persoonlijke kennismaking?
Stuur dan een email naar

Denise; denise@dvbvastgoed.nl
Margot; margot@dvbvastgoed.nl