Hooilaan

Huurprijs
€ 1,800
Inclusief
belasting, G/W/L, TV en internet
Beschikbaar
direct, in overleg
Type
Bovenwoning
Locatie
Breda
Oppervlakte
95 m2
Kamers
4
Aantal personen
3

Recent gerenoveerde bovenwoning met 3 slaapkamers. Deze woning is geschikt voor woningdelers/studenten.

Via de gezamenlijke entree heb je toegang tot de bovenwoning. Op de eerste verdieping aan de achterzijde ligt de woonkeuken. De keuken heeft een oppervlakte van ca 13m2 en is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en koelkast. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een oppervlakte van ca 30m2. Via de woonkamer heb je toegang tot de 2de verdieping. De eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft een oppervlakte van ca 13m2.  De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een oppervlakte van ca 11m2. De derde slaapkamer is ook gelegen aan de voorzijde en heeft een oppervlakte van ca 9m2.
De badkamer is gelegen in het midden en voorzien van een douche, 2 wastafels en toilet.

De woning is recent gerenoveerd en voorzien van een nette laminaatvloer, witte strak gestucte wanden, en een nieuwe badkamer en keuken.  Ook is de woning voorzien van nieuwe kozijnen met dubbel glas en kantel,-kiepramen. Je kan gezamenlijk met de bewoners beneden gebruik maken van de wasmachine en droger welke zich op de begane grond bevinden.

De woning is gelegen in Breda Doornbos. Op 5 minuten loopafstand vind je winkelcentrum Baliendijk met onder andere een supermarkt. Het centrum en Centraal Station zijn gelegen op 8 minuten fietsafstand. De uitvalswegen zijn zeer goed te bereiken. Bij de woning is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

De woning is zeer geschikt voor 3 vriend(inn)en die graag samen in een woning willen wonen en het belangrijk vinden om een grote, gezamenlijke woonkamer te creëren.

Huurprijs is € 1.800,- inclusief gas, water, elektra, TV, internet en belastingen.
Borg € 2.000,-.

  • Afzuigkap
  • Drie slaapkamers
  • Gedeelde droger
  • Gedeelde wasmachine
  • Gratis parkeren
  • Koelkast
  • Laminaatvloer
  • Nieuw