Heilig hartplein

Huurprijs
€ 845
Inclusief
G/W/L, Internet, TV
Beschikbaar
11 september 2021, in overleg
Type
Studio
Locatie
Breda / Zandberg
Oppervlakte
42 m2
Kamers
1
Aantal personen
1

Ruime studio gelegen aan het rustige Heilig hartplein tussen de Baronielaan en Wilhelminastraat in. Het appartement is centraal gelegen op ca 5 minuten fietsen van het station, het Mastbos en het bruisende centrum van Breda. Aan de Wilhelminastraat zijn diverse winkels te vinden. De studio is gelegen op de eerste verdieping in een kleinschalig complex.

De woning bestaat uit 1 grote ruimte. Door het grote raam aan de voorzijde heb je veel licht en is het makkelijk om de studio in te delen. Het slaapgedeelte ligt aan de voorzijde. Door middel van een (open) kast kun  je het slaapgedeelte van het woongedeelte scheiden. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de studio en deze is voorzien van veel opbergruimte, een afzuigkap en een fornuis. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Naast de badkamer heb je de beschikking over een eigen berging. Hier zit ook een aansluiting voor een wasmachine.

Parkeren kan voor de deur. Hier zijn voldoende betaalde en/of vergunningsplaatsen aanwezig. Er is ook een gezamenlijke fietsenberging aanwezig.

De huurprijs is inclusief kosten voor gas, water, elektra, TV, internet, gemeentelijke belastingen. Huurtoeslag is niet mogelijk.

De borg bij deze woning bedraagt 1 maandhuur.
De woning is geschikt voor 1 persoon.

  • Afzuigkap
  • Eigen aansluiting wasmachine
  • Elektrische kookplaat
  • Gedeelde fietsenberging
  • Gratis parkeren
  • Laminaatvloer
  • Toplocatie

Vergelijkbaar

Oosterhout / Centrum

Julianalaan

Studio
Kamers2
Aantal personen1
Beschikbaar per4 oktober 2021

€ 625
Breda / Ginneken

Ginnekenmarkt

Studio
Kamers1
Aantal personen1
Beschikbaar perdirect

€ 500
Breda / Doornbos

Hooilaan

Studio
Kamers1
Aantal personen1
Beschikbaar per6 september 2021

€ 505